Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az Ice-Star Kft. Épületgépészeti kis-, és nagykereskedés kínálatában klímatechnika, légtechnika, hűtéstechnika és rögzítéstechnikai komplett rendszereket talál. Viszonteladóink kedvező nagykereskedelmi árakon vásárolhatnak regisztrációt követően. Spóroljon időt a munkákhoz szükséges termékek online megrendelésével. A kiszállítást az ország egész területére kérheti, akár a munkavégzés helyszínére is.

Lakossági ügyfeleink kiszolgálása legtöbb esetben raktárkészletről történik, így a kiszállítás gyors. Minden klíma kiszállítását az ország területén ingyenesen vállaljuk.

A 20 éves működésünk alatt elértük, hogy a kelet-magyarországi régió és Debrecen egyik legnagyobb hűtés -, klíma -, légtechnikai szolgáltatójává és nagykereskedelmi áruházzá váltunk. Szakmai berkeken belül országosan is elismert hírünket átfogó szolgáltatási rendszerünkkel tudtuk elérni.

Az Ice-Star Kft. Debrecen, Galamb utca 6. szám alatti üzletében bemutatóteremmel várjuk. Megtekintheti a klíma berendezéseket, Milwaukee szerszámokat, légtechnikai eszközöket.Hivatalos márkaképviseleti jogainknak köszönhetően széles termékkínálattal rendelkezünk, ahol megtalálja a megfelelő megoldást elképzeléseihez. Pontos, szakszerű, garanciával ellátott kiszolgálást kínálunk a termékeinkkel kapcsolatban.Kollégáink készséggel állnak  rendelkezésére, ha tanácsra van szüksége az önnek megfelelő hűtés, klíma, vagy légtechnikai rendszerek, gépek kiválasztásában.