Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klíma kültéri egység

A klíma kültéri egység a gépezet lelke. Ha több helyiségbe szeretne beltéri egységet, de kint nem szeretne, vagy nem tud sok klíma kültéri egységet elhelyezni, akkor a duál, vagy multi split kültéri egységek jelentenek megoldást. Kínálatunkban megtalálja a mono split kültéri egység, duál klíma kültéri egység, és a variálható multi klíma kültéri egységek széles választékát.

Termék szűrés

Ár
Klímatechnika GYÁRTÓ
Garancia
Rendezés:

AUX MX 218 Pro multi kültéri egység (duál) AM2-H18/4DR3S-2 5,3 kW (tálcafűtéssel) R32

374.900 Ft (295.197 Ft + ÁFA)
Raktáron
ICE13-18-27-0001
AM2-H18/4DR3S-2

A klíma kültéri egységek elhelyezésekor fontos a méret, a zajszint, és a későbbi szerelhetőség szem előtt tartása.

Egy klíma kültéri egységre 1-12 beltéri egység köthető, attól függően, hogy mono split, duál split klíma, vagy variálható multi klíma kültéri egységről beszélünk.

A mono split klíma kültéri egységhez egy beltéri egység csatlakoztatható.

A duál split klíma kültéri egységhez 2 tetszőleges típusú pl. fali, mennyezeti, parapet, kazettás, légcsatornázható beltéri egység csatlakoztathatő.

Multi klíma kültéri egység lehet szimultán és variálható.

A szimultán multi split rendszerben a beltéri egységek egységes beállítás alapján dolgoznak, ugyan azt a funkciót, hőmérsékletet teljesítik. Ez a rendszer jó megoldás nagy légterű helyiségekben (üzlet, előadó, váróterem...), ahol csak több beltéri  egység képes a hűtés - fűtés feladatát ellátni. Fontos tudni, hogy a beltéri egységek itt csak egyforma típusú és teljesítményű készülékek lehetnek.

A variálható multi split kültéri egység esetén a beltéri egységek külön-külön állíthatók helyiségenként. A beltér egységek bármilyen típusúak és teljesítményűek lehetnek, egyszerre többféle is ráköthető.