Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klíma kültéri egység

A klíma kültéri egység a gépezet lelke. Ha több helyiségbe szeretne beltéri egységet, de kint nem szeretne, vagy nem tud sok klíma kültéri egységet elhelyezni, akkor a duál, vagy multi split kültéri egységek jelentenek megoldást. Kínálatunkban megtalálja a mono split kültéri egység, duál klíma kültéri egység, és a variálható multi klíma kültéri egységek széles választékát.

Termék szűrés

Ár
Klímatechnika GYÁRTÓ
Hűtési energiaosztály
Fűtési energiaosztály
Hűtő fűtő klíma
Klíma kültéri egység
Kültéri egység lábtávolság
Csövezési méret Folyadék/gáz
Csövezési hossz Min/Max
Rendezés:

A klíma kültéri egységek elhelyezésekor fontos a méret, a zajszint, és a későbbi szerelhetőség szem előtt tartása.

Egy klíma kültéri egységre 1-12 beltéri egység köthető, attól függően, hogy mono split, duál split klíma, vagy variálható multi klíma kültéri egységről beszélünk.

A mono split klíma kültéri egységhez egy beltéri egység csatlakoztatható.

A duál split klíma kültéri egységhez 2 tetszőleges típusú pl. fali, mennyezeti, parapet, kazettás, légcsatornázható beltéri egység csatlakoztathatő.

Multi klíma kültéri egység lehet szimultán és variálható.

A szimultán multi split rendszerben a beltéri egységek egységes beállítás alapján dolgoznak, ugyan azt a funkciót, hőmérsékletet teljesítik. Ez a rendszer jó megoldás nagy légterű helyiségekben (üzlet, előadó, váróterem...), ahol csak több beltéri  egység képes a hűtés - fűtés feladatát ellátni. Fontos tudni, hogy a beltéri egységek itt csak egyforma típusú és teljesítményű készülékek lehetnek.

A variálható multi split kültéri egység esetén a beltéri egységek külön-külön állíthatók helyiségenként. A beltér egységek bármilyen típusúak és teljesítményűek lehetnek, egyszerre többféle is ráköthető.