Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímatechnika

Klímatechnika -> fűtés vagy hűtés klímával - inverteres split klíma, mobil klíma, hőszivattyú, páramentesítő, légtisztító - otthonunk, és életterünk egészséges, komfortos klímájának biztosításához világmárkák (Gree, Midea...) termékei nyújtanak segítséget.

Ismerd meg a legnagyobb klímatechnikai gyártók klíma, hőszivattyú, folyadékhűtő, Fan Coil, páramentesítő és mobil klíma kínálatát. Gree, Midea, Daikin, Fisher klíma, LG,Fujitsu klíma, Panasonic, Syen, és MDV kínálatunkból válaszd a neked leginkább megfelelőt.

Válogass klímatechnika gépeket a legújabb  innovációknak,trendeknek, stílusoknak megfelelően.

A klímákat megtatálod márkánként csoprtosítva, vagy mono split és duál/multi kllíma csoportokba rendezve. Akár hűtésről van szó, akár fűtésről az inverteres klímáink között megtalálod számításaidat. Ha mobil klímára van szükséged, megtalálod a kültéri és beltéri megoldásokat, páramentesítéshez pedig párátlanító készülékeinket.  A hűtésre és fűtésre is alaklmas Fan Coil termoventilátorok beszerzése klímarendszerekhez itt széles választékból történhet meg. Megkönnyítjük folyadékhűtők, hőszivattyúk beszerzését a légkondicionáló rendszerek kiszolgálásához, a lakossági, ipari, és kereskedelmi szektor számára is. 

Hogyan lesz otthonod kényelmes és komfortos a klímatechnika segítségével?

A mai modern otthonok fűtése és hűtése, szellőztetése energiahatékony szempontok alapján kerül beépítésre. Ezek a klímatechnikai, épületgépészeti rendszerek hosszú távra szólnak, és az épületek motorját képezik. Korszerű, magas minőségű gépek és kiegészítők egymásra hangolt együttműködése teszi lehetővé, hogy az okos otthonok , és az energiatakarékos otthonok megvalósuljanak.

A Fan Coil vizes klímatechnika összekapcsolva egy folyadékhűtő, és/vagy hőszivattyú rendszerrel képessé válik hűtési és fűtési feladatok ellátására akár egy időben is. Eközben költséghatékony, mivel használata alacsony víz és energiafelhasználással jár.

Ma már nehezen elképzelhető egy épület hőszivattyú, vagy klíma nélkül. Hozzátartoznak a mindennapi komfortérzetünk kiszolgálásához. Már okostelefonjainkról szabályozhatjuk a lakás hőmérsékletét, hogy mire a fárasztó munkából hazaérünk, a kánikulában otthon kellemes hűvös lakás várjon, vagy télen( fűtés klímával) kellemesen meleg. 

A nem megfelelő szellőzésű helyiségekben nem csak bosszantó, de egészségre káros is a túlcsorduló pára miatt kialakult penészedés. A páramnetesítők segítenek kordában tartani a levegő páratartalmát, és elkerülni a kellemtelen dohos szagot, és a fekete penész kialakulását.

Kiemelt gyártók