Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Duál klíma - multi klíma

Duál split klíma ( egy klíma kültéri és 2 beltéri egységgel) vagy multi split klíma esetén egy kültéri egységehez 1-12 beltéri egység csatlakoztatható. Gyakran keresett a  multi split klíma 3 beltéri egységgel, főleg lakásokba, kisebb irodákba, de kereskedelmi egységekbe, és ipari területen nem ritka az a kültéri egység sem ami akár 9-12 beltéri egységet is képes kezelni.  A duál klíma, vagy multi klíma előnye, hogy minden helyiségben szabályozható egyedi hűtést vagy fűtést tesz lehetővé, és akár több beltéri egység típus is csatlakoztathatő hozzá(pl. mennyezeti, parapet,kazettás,légcsatornázható). Tekintse meg klíma kültéri egység, klíma beltéri egység és duál klíma szett kínálatunkat!

Mit tehetünk, ha több klíma beltéri egységet szeretnénk a lakásba, vagy irodába elhelyezni, de a külső falon nem szeretnénk , vagy nincs lehetőség több klíma kültéri egység felszerelésére?

A duál split klíma, vagy multi klíma olyan lehetőség, amikor egy klíma kültéri egységre több klíma beltéri egységet köthetünk. Akár 12 beltéri egységet kiszolgáló kültéri egység is rendelkezésre áll kínálatunkban.