Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GALLETTI Mycomfort beszerelési készlet Fan-coilhoz (telepítő készlet)

Ár:
5.715 Ft (4.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GALLETTI Mycomfort telepítő készlet Fan-coil rendszerhez

Cikkszám: ICE08-02-11-0022
Gyártó cikkszám: EYKBEST/ KBEST
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.290 Ft

Leírás és Paraméterek

A  GALLETTI Mycomfort beszerelési készlet Fan-coilhoz (telepítő készlet)  egyedi tulajdonságai:

Sorkapocs segítségével könnyedén beköthetőek a kábelek.

A kijelzőn megjelenített funkciók és a paraméterek beállítása egyszerűen elvégezhető közvetlenül a billentyűzetről.

Falra vagy készülékbe szerelhető MYCOMFORT három variációban létezik, melyek a kimenetekben, bemenetekben és szabályozási lehetőségekben különböznek egymástól:

 • BASE: A készüléket és a szabályozó szelepeket hőmérséklet értékek alapján irányítja.
 • MEDIUM: A készülék ventilátort (4 fokozatban) és a szabályozó szelepeket a hőmérséklet és a páratartalomalapján vezérli.
 • LARGE: A készülék ventilátort (4 fokozatban) és a szabályozó szelepeket a hőmérséklet, páratartalom, heti időprogram alapján vezérli. Alkalmas inverteres motor moduláris (fokozatmentes) szelep szabályzására 0-10 V-os jel alapján. A kijelző háttér világítással rendelkezik

GALLETTI Mycomfort  telepítő készlet beszerelése.

 • 1. Szerelje le a hűtő-fűtőgép szekrényét, miután kicsavarta a 1.fedőlapok által takart négy csavart (1. ábra).
 • 2. Nyissa ki a vezérlőt, miután eltávolította a zárócsavarokat; 2. vezesse át a kábeleket a hátsó rész nyílásán és kábelezze azokat a konnektorokba (2. ábra) a kapcsolási rajz szerint.Illessze be a konnektorokat és zárja vissza a vezérlőt.
 • 3. Távolítsa el az előrevágott, műanyag nyelvecskéket a két ablak 3.egyikéből, a vezérlő hátsó oldalán lévő nyílásának vonalában,amelyet a tartóelem elektromos kábelezésére használt fel (3.ábra) (a tartóelem egyik vagy másik ablakából attól függően, hogy a hűtő-fűtőgép jobb vagy bal oldalára kívánja felszerelni a vezérlőt).(3. ábra) A=Tartóelem B=előrevágott nyelvecskék
 • 4. Vezesse át a kábeleket a tartóelemen lévő résen és rögzítse a 4.tartóelemhez a vezérlőt a két tartozékként nyújtott csavarfelhasználásával. (A 4. ábrán látható a vezérlő és a tartóelem összeállítása abban az esetben, amikor a vezérlő a hűtő-fűtőgép jobb oldalán van: a hűtő-fűtőgép bal oldalán lévő vezérlő esetén a tartóelemet el kell forgatni 180° -kal a rajzhoz képest).
 • 5. Végezze el az elektromos bekötéseket a terminálon, a jelen 5.útmutatóban feltüntetett kapcsolási rajzok szerint (távolítsa el az esetleges, szelephez és fűtőelemhez csatlakozó kábeleket akkor,ha ilyen alkotóelemek nincsenek).
 • 6. Az elektromos csatlakoztatások végén, a vezérlő beszerelésének 6. befejezése előtt javasolt az autódiagnózis eljárás végrehajtásához összes kimenet működésének vizsgálatához (ventillátor különféle sebességeken, szelepek, ha vannak): olvassa el a jelenútmutató vonatkozó bekezdését.
 • 7. Végezze el a vezérlő-tartóelem egység felszerelését a hűtő- 7.fűtőgépre a bajonett csatlakozók alkalmazásával (5. ábra).
 • 8. Figyelem: végezze el a levegőszondák (fekete színű) és a 8.vízszondák (fehér színű) elhelyezését, betartva a jelen útmutatótartalmát képező, vonatkozó bekezdésekben feltüntetett előírásokat.
 • 9. Szerelje vissza a szekrényt úgy, hogy azt a négy csavarral 9.rögzítse, majd tegye fel a borítókeretet úgy, hogy illessze be a foglalatba és rögzítse a 6. ábra alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!