Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PANASONIC Wifi készlet (hőszivattyúhoz) - CZ-TAW1

Ár:
116.154 Ft (91.460 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PANASONIC Wifi készlet (hőszivattyúhoz) - CZ-TAW1

Cikkszám: ICE13-13-03-0233
Gyártó cikkszám: CZ-TAW1
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A  PANASONIC Wifi készlet (hőszivattyúhoz) - CZ-TAW1 egyedi tulajdonságai:

A Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúja jelentős energiamegtakarítást eredményez hihetetlen hatékonyságának köszönhetően akár -20 °C-os külső hőmérséklet mellett is. 

Ez az innovatív, alacsony energiafelhasználású rendszer, melyet azért terveztek, hogy az Ön lakásába ideális hőmérsékletet és használati meleg vizet biztosítson, sokkal tisztább, biztonságosabb, olcsóbb és környezetkímélőbb, mint a gázt vagy elektromos áramot használó alternatív megoldások.

Kényelme érdekében, a Panasonic AQUAREA Smart Cloud-dal távolról, akár okostelefonjáról irányíthatja hőszivattyú rendszerét és statisztikákat készíthet a rendszer fogyasztásáról.

Az AQUAREA Smart Cloud CZ-TAW1 jóval többet nyújt a hőszivattyú rendszer internetes vezérlésénél. Az IOS vagy Android okostelefon alkalmazással működő AQUAREA Smart Cloud segítségével a hőszivattyú be- és kikapcsolása, távvezérlővel azonos működtetése, a ház hőmérsékletének beállítása, HMV beállítás és programidőzítés mellett az áramfogyasztás becslése is elvégezhető, mindezek maximum 2 fűtési zónán.

A teljes funkcionalitással rendelkező CZ-TAW1 olyan funkciókkal egészíti ki az AQUAREA rendszert, amelyek további megtakarítást biztosítanak, és egyszerűbbé teszik a rendszer karbantartását. Maximalizálja energia megtakarításait a fűtés, a hűtés és használati melegvíz készítés területén a Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúval és az AQUAREA Smart Cloud szolgáltatással!

MŰSZAKI ADATOK
Bemeneti feszültség DC 5 V (a beltéri egységről)
Áramfogyasztás Max 2,5 W
Méret 100 mm (magasság) × 70 mm (szélesség) ×23 mm (mélység)
Tömeg Kb. 80 g
Interfész 1 × Vezeték nélküli LAN, 1 × Ethernet, 1 × USB
Rádió protokoll 2.4 GHz, 802.11 b/g/n

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!