Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PANASONIC NORDIC CS-NZ35YKE/CU-NZ35YKE oldalfali split klíma 3,5kW WIFIvel

Ár:
599.000 Ft (471.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PANASONIC NORDIC oldalfali inverteres 3,5kW hűtő-fűtő split klíma R32 hűtőközeggel. (levegő-levegő hőszivattyú) Egy kültéri és egy beltéri egységgel.

Cikkszám: ICE13-01-08-0154
Gyártó cikkszám: CS-NZ35YKE/CU-NZ35YKE
Elérhetőség: 4 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A  PANASONIC NORDIC CS-NZ35YKE/CU-NZ35YKE oldalfali split klíma 3,5kW WIFIvel egyedi tulajdonságai:

A PANASONIC NORDIC oldalfali inverteres split klíma egy beltéri és egy kültéri egységgel, WIFIvel (Comfort Cloud alkalmazással), infra távirányítóval igazi hűtésre optimalizált légkondicionáló készülék, ami az A++ energiaosztály tagjaként kis fogyasztással, gazdaságosan hűti le lakását, vagy éppen fűti fel az őszi, hűvösebb átmeneti napokon. 

A Panasonic NORDIC klímaberendezése a Skandináv országok igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve. Extrém alacsony hőmérsékletben is képes fűteni (-20°C) és el van látva minden olyan a hőszivattyúkra jellemző műszaki megoldással, mely szavatolja azt, hogy teljes értékű fűtési megoldást tudjon Önnek nyújtani a legzordabb téli napokon is. Ha költséghatékony elektromos fűtési megoldást keres - akár hőszivattyú helyett, válassza a Panasonic NORDIC klímáját. 

Válassza a PANASONIC klíma berendezéseit, hiszen kedvező áron kap megbízható minőséget, méghozzá rengeteg extrával. A PANASONIC klímák, levegő-levegő hőszivattyúk beszerelése és szervizelése professzionális, országos lefedettséggel bíró hálózatban zajlik. Akár 3+2 év kiterjesztett garanciát is elérhet, ha beregisztrálja készülékét.

PANASONIC NORDIC split klíma jellemzői:

NANOE-G
 • A Nanoe-G nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiségek levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, azaz baktériumokat, vírusokat és penészgombákat 99%-os hatékonysággal, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.
ECONAVI
 • Az ECONAVI érzékelő képes felmérni az emberi aktivitás mértékét és elhelyezkedését a helyiségben, és a légáramlás ennek megfelelő irányításával maximális kényelmet és megtakarítást biztosít. Így az ECONAVI segítségével akár 30%-kal alacsonyabb fogyasztás érhető el.
AUTOCOMFORT
 • Az Autocomfort rendszer érzékeli a szoba állapotát, és ha senki nem tartózkodik a helyiségben, bekapcsolja az energiatakarékos üzemmódot. Ezzel együtt a komfortérzet továbbra is előnyt élvez, ezért nagyobb emberi aktivitás esetén nő a hűtési teljesítmény. Ez a funkció egyszerre gondoskodik a kellemes közérzetről és a gazdaságos energiafelhasználásról.
MILD DRY HŰTÉS
 • Ez a megoldás megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.
Soft Breeze üzemmód
 • Ez az üzemmód finom légáramoltatással csökkenti a levegő páratartalmát, ennek köszönhetően jelentős hőmérséklet ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.
Dc inverter
 • A Dc inverteres teljesítmény szabályozás rendkívűl magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A Dc inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.  
Szuper csendes üzemmód
 • Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 20 dB-es zajszinten működik.
Automatikus újraindulás
 • A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.
Automatikus hűtés-fűtés átváltás
 • A készülék automatikusan vált a hűtő és fűtő üzemmód között a beprogramozott hőmérséklet és a szobahőmérséklet függvényében.

A NORDIC készülékház a gondos áttervezésnek köszönhetően egyszerű, stresszmentes telepítést és folyamatos karbantartást tesz lehetővé.

Egyszerű telepítés

 • A fejlett újításoknak köszönhetően a telepítési idő radikálisan lecsökkent.
 • Az esztétikus telepítés érdekében az új modellek nagyobb stabilitást és szilárdságot biztosítanak.
 • Ezt a célt szolgálja az újonnan beépített távtartó, a leeresztő tömlő könnyű elérhetősége, a kábelbevezetések és a stabil felszerelés érdekében rendelkezésre álló nagyobb hely.

Egyszerű karbantartás

 • A telepítést végző szakemberek és felhasználók érdekében az egység első rácsa könnyen levehető, így a belső rész kényelmesen elérhető.
 • A gyorsabb és könnyebb karbantartáshoz az egység belső elemeit is áttervezték.
 • Az elektronikus alkatrészek és vezetékek immár az egység egyik oldalán találhatók, ami megkönnyíti a karbantartást.

Comfort Cloud jellemzői: 

 • A távirányító funkciói bármikor, bárhonnan egyszerűen elérhetőek és kezelhetőek
 • Okos kényelem (Komfort hűtés, mely bárhonnan és bármikor irányítható)
 • Akár 10 különböző létesítményt és helyszínenként akár 20 egységet irányíthat, így egyetlen készülékkel több távirányító is kiváltható
 • Egyszerre több egység kezelése
 • Egyidejűleg bekapcsolhat több légkondicionáló egységet vagy csoportot.
 • Heti időzítőt állíthat be egyszerre több egységre az egyéni napirendjéhez igazodva.
 • Okos kényelem (A komfort és a levegőminőség egyszerűen kézben tartható)
 • Beállított hőmérséklet szabályzása: Beállíthatja a hőmérsékletet a belső és külső hőmérséklet valós idejű megfigyelésével

Beltéri zajszintje 20-50 dB
Elektromos betáp Beltéri egységben
Fűtési energiaosztály A+++
Hűtési energiaosztály A+++
Hűtő fűtő klíma Igen
Hűtőközeg R32
Hűtőközeg töltet mennyiség (kg) 1
Kismegszakító értéke (A) 16
WI-FI Igen
Klíma gyártó Panasonic
Klíma beltéri egység típusa Split klíma
Teljesítmény 3,5 kW (25-35 m2)
Kültéri egység lábtávolság 540mm
Csövezési hossz Min/Max 3/15m
Tápkábel 3x1,5 / ér x mm2
Vezérlőkábel-Elektromos vezeték-Kommunikációs kábel 4x1,5 / ér x mm2
Zajszint Rendkívül csendes működés!
Beltéri egység hűtésnél Magas/alacsony/rendk. alacsony - 42/28/21 dB(A)
Beltéri egység fűtésnél Magas/alacsony/rendk. alacsony - 44/30/29 dB(A)
Kültéri egység hűtés/fűtés 50/48 dB(A)
Szabályozáshoz Aerowings a léghuzat irányának
Energia Nagy energia megtakarítás
Hűtés Akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is
Egységek R410A és R32-es csővezetékre is felszerelhetők.
Hűtőközeg egyenértéke 1.0 kg
Csővezetékhossz kiegészítő hűtőközeg esetén (m) 7,5
A kiegészítő hűtőközeg mennyisége (g/m) 10

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!