Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PANASONIC ETHEREA CS-Z25XKEW/CU-Z25XKE oldalfali split klíma 2,5kW WIFIvel

Ár:
402.590 Ft (317.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PANASONIC ETHEREA oldalfali inverteres 2,5kW hűtő-fűtő split klíma R32 hűtőközeggel. (levegő-levegő hőszivattyú) Egy kültéri és egy beltéri egységgel.

Cikkszám: ICE13-01-08-0102
Gyártó cikkszám: CS-Z25XKEW/CU-Z25XKE
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A  PANASONIC ETHEREA CS-Z25XKEW/CU-Z25XKE oldalfali split klíma 2,5kW WIFIvel egyedi tulajdonságai:

A PANASONIC ETHEREA oldalfali inverteres split klíma egy beltéri és egy kültéri egységgel, WIFIvel (Comfort Cloud alkalmazással), infra távirányítóval igazi hűtésre optimalizált légkondicionáló készülék, ami az A++ energiaosztály tagjaként kis fogyasztással, gazdaságosan hűti le lakását, vagy éppen fűti fel az őszi, hűvösebb átmeneti napokon. 

Az ETHEREA a legmagasabb energiahatékonysági osztály. A Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora kiemelkedő működési hatékonyságot biztosít. A felhasználók ennek köszönhetően alacsonyabb villanyszámlát kaphatnak, miközben a környezet védelméhez is hozzájárulnak.

A PANASONIC ETHEREA klíma egy igazi nyár specialista, szenzációs áron! Válassza az ETHEREA széria valamelyik darabját, ha légkondicionálóját főleg a forró nyári napokon használná, és ha fontos az ön számára, hogy professzionális szűrői segítségével, szinte észrevétlenül, csendesen biztosítsa a tiszta, friss, hűvös levegőt önnek és családjának.

Válassza a PANASONIC klíma berendezéseit, hiszen kedvező áron kap megbízható minőséget, méghozzá rengeteg extrával. A PANASONIC klímák, levegő-levegő hőszivattyúk beszerelése és szervizelése professzionális, országos lefedettséggel bíró hálózatban zajlik. Akár 3+2 év kiterjesztett garanciát is elérhet, ha beregisztrálja készülékét.

Bízza a Panasonicra a beltéri levegő minőségét. A nanoe™ X elpusztít számos különféle baktériumot, vírust és szennyeződést, valamint semlegesíti a környezeti szagokat. Ez a szabadalmazott technológia jobb levegőminőséget biztosít lakossági és kereskedelmi ingatlanokban egyaránt. A Panasonic egyedülálló nanoe™ X technológiájának 7 hatása: semlegesíti a szagokat, elpusztít ötféle szennyeződést ( baktériumok és vírusok, penészgombák, allergének, pollen, veszélyes anyagok), nedvesíti a bőrt és a hajat. 

PANASONIC ETHEREA split klíma jellemzői :

 • Etherea, kívül-belül tökéletes, fehér színben - Az Etherea lenyűgözően karcsú formával rendelkezik. Innovatív formája a legmodernebb környezetbe is tökéletesen beleillik.  
 • Legmagasabb energiahatékonysági osztály. Gazdaságos, környezetbarát működés, magas SCOP (szezonális energiahatékonysági mutató)
 • A  Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora kiemelkedő működési hatékonyságot biztosít.  
 • Egyszerű, mégis elegáns kialakítás
 • Új infravörös távvezérlő - Élvezze az innovatív tervezés előnyeit az új, stílusos és karcsú, háttérvilágítású Sky Controller távvezérlővel. Nagyobb kijelző és egyszerűbb használat.
 • Precíz hőmérséklet-szabályozás A Sky Controller 0,5 °C‑os hőmérséklet‑szabályozásával még pontosabban beállítható a hőmérséklet, és nagyobb komfort érhető el.
 • Beépített vezeték nélküli Panasonic Comfort Cloud az internetes vezérléshez      
 • Nanoe™ X légtisztító rendszer – 99%‑os hatékonyság bizonyos szálló és megtapadó penészgombákkal, vírusokkal, baktériumokkal, allergén pollenekkel szemben
 • Aerowings a léghuzat irányának szabályozásához
 • „Mild Dry” hűtés: megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését.
 • Kivételesen csendes működés! Csupán 19 dB(A), ami a vidéki éjszakai zajszintnek felel meg.
 • Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében

Automata üzemmód váltás: Automatikus választás hűtő, fűtő, vagy ventilátor üzemmód között a belső hőmérséklet függvényében.

Szagtalanító funkció: A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza az esetleges kellemetlen szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Levehető, mosható előlap: Az előlap tisztán tartása könnyen megoldható: egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, mellyel energia takarítható meg.

Soft Dry üzemmód: A Soft Dry üzemmód egy lágy fuvallat segítségével szünteti meg a levegő felesleges nedvességtartalmát, s így a hőmérséklet számottevő változása nélkül hoz létre kellemesebb közérzetet.

Hot Start üzemmód: A fűtési ciklus elindításakor, és a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor csak akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Powerful üzemmód: A “Powerful” üzemmód használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet gyors elérését. Ebben az üzemmódban a berendezés 20 percen keresztül maximális ventilátor fokozaton és maximális kompresszor fordulattal működik.

Az ETHEREA készülékház a gondos áttervezésnek köszönhetően egyszerű, stresszmentes telepítést és folyamatos karbantartást tesz lehetővé.

Egyszerű telepítés

 • A fejlett újításoknak köszönhetően a telepítési idő radikálisan lecsökkent.
 • Az esztétikus telepítés érdekében az új modellek nagyobb stabilitást és szilárdságot biztosítanak.
 • Ezt a célt szolgálja az újonnan beépített távtartó, a leeresztő tömlő könnyű elérhetősége, a kábelbevezetések és a stabil felszerelés érdekében rendelkezésre álló nagyobb hely.

Egyszerű karbantartás

 • A telepítést végző szakemberek és felhasználók érdekében az egység első rácsa könnyen levehető, így a belső rész kényelmesen elérhető.
 • A gyorsabb és könnyebb karbantartáshoz az egység belső elemeit is áttervezték.
 • Az elektronikus alkatrészek és vezetékek immár az egység egyik oldalán találhatók, ami megkönnyíti a karbantartást.

Comfort Cloud jellemzői: 

 • A távirányító funkciói bármikor, bárhonnan egyszerűen elérhetőek és kezelhetőek
 • Okos kényelem (Komfort hűtés, mely bárhonnan és bármikor irányítható)
 • Akár 10 különböző létesítményt és helyszínenként akár 20 egységet irányíthat, így egyetlen készülékkel több távirányító is kiváltható
 • Egyszerre több egység kezelése
 • Egyidejűleg bekapcsolhat több légkondicionáló egységet vagy csoportot.
 • Heti időzítőt állíthat be egyszerre több egységre az egyéni napirendjéhez igazodva.
 • Okos kényelem (A komfort és a levegőminőség egyszerűen kézben tartható)
 • Beállított hőmérséklet szabályzása: Beállíthatja a hőmérsékletet a belső és külső hőmérséklet valós idejű megfigyelésével

Beltéri zajszintje 20-50 dB
Elektromos betáp Beltéri egységben
Fűtési energiaosztály A+++
Hűtési energiaosztály A+++
Hűtő fűtő klíma Igen
Hűtőközeg R32
Hűtőközeg töltet mennyiség (kg) 0.85
Kismegszakító értéke (A) 16
WI-FI Igen
Klíma gyártó Panasonic
Klíma beltéri egység típusa Split klíma
Teljesítmény 2,5 kW (20-30 m2)
Kültéri egység lábtávolság 570mm
Csövezési hossz Min/Max 3/15m
Tápkábel 3x1,5 / ér x mm2
Vezérlőkábel-Elektromos vezeték-Kommunikációs kábel 4x1,5 / ér x mm2
Kialakítás 870 x 295 x 255 mm
Szűrő PM2,5, a tiszta és kellemes beltéri levegőminőség érdekében
Zajszint Rendkívül csendes működés!
Beltéri egység hűtésnél Magas/alacsony/rendk. alacsony - 39/25/19 dB(A)
Beltéri egység fűtésnél Magas/alacsony/rendk. alacsony - 41/27/19 dB(A)
Kültéri egység hűtés/fűtés 46/47 dB(A)
Szabályozáshoz Aerowings a léghuzat irányának
Energia Nagy energia megtakarítás
Hűtés Akár -10 °C-os külső hőmérséklet esetén is
Egységek R410A és R32-es csővezetékre is felszerelhetők.
Hűtőközeg egyenértéke 0,85 kg
Csővezetékhossz kiegészítő hűtőközeg esetén (m) 7,5
A kiegészítő hűtőközeg mennyisége (g/m) 10
Vezetékes vezérlő választható
Okostelefonos vezérlés választható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!