Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klíma - inverteres klíma

Klíma, inverteres klíma

Mindennapi kényelmünk fontos meghatározója a helység klímája, amiben tartózkodunk. Az inverteres klíma egyenletes hőleadása kellemes hőmérsékletet garantál minden helyiségben, és energiatakarékos, halk működést.

Klíma

Télen fűteni, nyáron hűteni kell a megfelelő komfortérzet eléréséhez. Az átmeneti időszakok egyre rövidebbek. Mondhatni egy klíma ma már nélkülözhetetlen, kötelező épületgépészeti egysége a háznak. Ősszel és tavasszal rásegíthetünk vele a fűtésre, nyáron hűtjük a helyiségeinket, de már gyakori, hogy a teljes ház téli fűtését is a klíma oldja meg. Az energiatakarékos légkondícionáló, inverteres klíma berendezések, és a geo tarifa garantálják a költséghatékony, egyenletes fűtést az épületekben. A mobil klíma nem nyújt teljes megoldást, az inkább speciális esetekben ajánlott.

Inverteres klíma

Az inverter (fordulatszám szabályozó) a bejövő kis frekvenciájú váltóáramot egyenárammá alakítja, majd vissza. A klíma bekapcsolásakor egyenletesen kezd el működni, nincs hirtelen kiugrás. Az inverteres klíma folyamatos teljesítmény szabályozásának köszönhetően egyenletes hőmérsékleltet biztosít, miközben halk, és energiatakarékos. Egyenletesen szolgáltatja a beállított hőmérsékletet, nem érezzük azt, hogy rákapcsol, és lefújja a fejünket, bődületes hideg levegőt produkálva. Zajszintje alacsonyabb a hagyományos on-off klímához képest, és a helyiséget is jóval kevesebb idő alatt hűti le, élettartama pedig hosszabb.

A legnépszerűbb klíma márkák (gree klíma, midea klíma) és típusok (split klíma és multi split klíma ) szerint is csoportosítottuk a klímákat. Webáruházunkban könnyedén megtalálod a tökéletes légkondicionáló berendezéseket, akármelyik paraméter alapján keresed. 

Az icestar.hu webáruházban kínált split klíma, vagy multi - duál klíma mind inverteres, energia és költségtakarékos, csendes. Alkalmasak a hűtő fűtő üzemmódra, igényelhető geo tarifa a megfelelő készülékekhez.

Párátlanítás klímával? Lehetséges. Egyes klíma modellek párátlanító, ventilátor, hűtés, fűtés, légtisztítás funkcióval érhetők el.

A jó légkondi igazodik a helyiség stílusához, rendeltetéséhez, és ma már nem kell kompromisszumot kötni, ha divatos design az elképzelésünk.

Klímaszerelés

A klíma gyártók márkaszervizeket biztosítanak, melyben képzett szerelők végzik el a klíma beszerelését, és karbantartását. A megfelelően szerelt, és karbantartott klíma garanciája évekkel meghosszabbodik. Az icestarszerviz.hu márkaszervíz lakossági klímarendszerek szerelését vállalja. A kiterjesztett garancia érdekében, a készülékeket általában regisztrálni kell a gyártó oldalán. A klíma márkák garanciális feltételeiről itt olvashat részletesen ==>